Redakcja Zdrowie <span class="normal">
		<p>
        Redakcja – centrum zarządzania danego działu (kategorii). Redakcja zatwierdza artykuły, poleca najciekawsze z nich. Nadaje kierunek. Promuje zarówno artykuły jak i ich autorów.</p>
   
                <p>
                Redakcja działu składa się z Opiekuna, Prowadzącego oraz Redaktorów. Osoby wchodzące w skład redakcji nadają kierunek i określają cele oraz standardy w dziale.
                </p>
                <p>
                Celem redakcji jest powstanie sprawnie działającego centrum prasowego zrzeszającego fachowców z danej dziedziny, którzy wykorzystując zasoby serwisu, dzieląc się wiedzą i zarządzając tą wiedzą usprawnią pracę użytkowników, inspirują, ułatwiają dostęp do informacji i praktycznej wiedzy.
                </p>
        	<p>           W zakresie działań redakcji w danym dziale jest między innymi:
                <ul>
         
                    <li>selekcja artykułów, w tym wybieranie i promocja tych najciekawszych, najlepszych (Opiekun); </li>
                    <li>zarządzanie reklamą i promocją (Prowadzący);</li>
                    <li>kontakt z użytkownikami – mailing (Opiekun i Prowadzący);</li>
                    <li>tworzenie wydawnictwa (Redaktor);</li>
                    <li>dysponowanie ewentualną kasą działu (Prowadzący i Redaktor).</li>
                </ul>
			</p></span>


Polecamy artykuły:

Autor: 

Dodano: 23.03.2017

Rodzaj: Artykuł

Zdrowie w 5 kolorach
Warzywa i owoce różnią się, niekiedy, diametralnie pod względem wyglądu, smaku i koloru. Wszystkie te cechy wykorzystujemy dla urozmaicenia naszych dań, ale czy zastanawialiście się kiedyś nad znaczeniem poszczególnych kolorów warzyw i owoców? Czy ta różnorodność barw to tylko wybryk natury - tak dla urozmaicenia? czytaj więcej ››

Autor: 

Dodano: 18.10.2016

Rodzaj: Artykuł

Chlorella na odchudzanie
W sieci można przeczytać, że Chlorella to alga, która doskonale odchudza. To twierdzenie nie jest do końca prawdą i są na to dowody w postaci badań klinicznych. Jednak jest kilka powodów, aby na diecie zdecydować się na przyjmowanie tego suplementu, ponieważ Chlorella wspiera organizm podczas redukcji zbędnych kilogramów. czytaj więcej ››

Autor: 

Dodano: 21.07.2016

Rodzaj: Artykuł

Mleko migdałowe - zalety spożywania
Mleko migdałowe wytwarzane jest z pasty migdałowej i stanowi doskonały zamiennik mleka krowiego. Osoby uczulone na mleko krowie, bądź ci, którzy go nie lubią i pragną wyeliminować z diety, mogą z powodzeniem włączyć do niej inne w smaku, ale wręcz lepsze jeśli chodzi o właściwości odżywcze mleko migdałowe.  czytaj więcej ››

Autor: 

Dodano: 25.01.2016

Rodzaj: Artykuł

Strączki - białko z roślin
Białko można czerpać nie tylko z mięsa. Zwłaszcza obecnie, kiedy tak dużo mówi się o wątpliwej jakości mięsa i chemii wtłaczanej do niego podczas produkcji, powinniśmy czerpać białko również z innych źródeł. Wegetarianie muszą sobie radzić całkiem bez mięsa. Gdzie szukać wartościowego białka? Odpowiedzią są m.in. "strączki". czytaj więcej ››

Autor: 

Dodano: 15.12.2015

Rodzaj: Artykuł

Orzechy - dobroczynne tłuszcze
Orzechy to jedna ze zdrowszych przekąsek - stanowią świetny posiłek "awaryjny", kiedy alternatywą jest tylko niezdrowy fastfood. Stanowią bardzo popularny składnik diety sportowców, ale unikają ich osoby odchudzające się - ale czy jest to usprawiedliwione? Co kryją w sobie orzechy i dlaczego powinniśmy je włączyć do swojej diety? czytaj więcej ››

Autor: 

Dodano: 15.10.2015

Rodzaj: Artykuł

Pszczeli pyłek kwiatowy
Nie bez powodu to pszczoły określamy mianem ciężko pracujących, wszyscy doskonale zdajemy sobie bowiem sprawę, że te owady w dobrze znane, czarno-żółte paski zdecydowaną większość swojego życia spędzają przy produkcji miodu. Czy ktoś z nas wie jednak, że oprócz miodu pszczoły wytwarzają również pyłek kwiatowy? czytaj więcej ››

Autor: 

Dodano: 10.08.2015

Rodzaj: Artykuł

Zalety kaszy bulgur dla naszego zdrowia
Praktycznie każdy specjalista w zakresie żywienia podkreśla, że w codziennej diecie osób dbających o swoje zdrowie i prawidłowe odżywianie powinny znaleźć się kasze. Coraz więcej ludzi zaczyna więc doceniać walory zdrowotne oraz smakowe kasz, w tym kaszy bulgur... czytaj więcej ››

Używając tej strony zgadzasz się na wykorzystywanie plików Cookie.Dowiedz się więcej.

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.

Zamknij