Redakcja Sztuka Kulinarna <span class="normal">
		<p>
        Redakcja – centrum zarządzania danego działu (kategorii). Redakcja zatwierdza artykuły, poleca najciekawsze z nich. Nadaje kierunek. Promuje zarówno artykuły jak i ich autorów.</p>
   
                <p>
                Redakcja działu składa się z Opiekuna, Prowadzącego oraz Redaktorów. Osoby wchodzące w skład redakcji nadają kierunek i określają cele oraz standardy w dziale.
                </p>
                <p>
                Celem redakcji jest powstanie sprawnie działającego centrum prasowego zrzeszającego fachowców z danej dziedziny, którzy wykorzystując zasoby serwisu, dzieląc się wiedzą i zarządzając tą wiedzą usprawnią pracę użytkowników, inspirują, ułatwiają dostęp do informacji i praktycznej wiedzy.
                </p>
        	<p>           W zakresie działań redakcji w danym dziale jest między innymi:
                <ul>
         
                    <li>selekcja artykułów, w tym wybieranie i promocja tych najciekawszych, najlepszych (Opiekun); </li>
                    <li>zarządzanie reklamą i promocją (Prowadzący);</li>
                    <li>kontakt z użytkownikami – mailing (Opiekun i Prowadzący);</li>
                    <li>tworzenie wydawnictwa (Redaktor);</li>
                    <li>dysponowanie ewentualną kasą działu (Prowadzący i Redaktor).</li>
                </ul>
			</p></span>


Polecamy artykuły:

Autor: 

Dodano: 25.02.2015

Rodzaj: Artykuł

Pastwiska i whisky - kuchnia szkocka
Jest kilka rzeczy, które określają niepowtarzalny klimat Szkocji. Deszczowa pogoda, rozległe pastwiska otoczone niezwykle urokliwymi murkami,  odporna i włochata rasa bydła Highland, olbrzymie stada owiec, a przede wszystkim produkt znany i ceniony na całym świecie: whisky, czy też – jak się ją powszechnie określa – szkocka. czytaj więcej ››

Autor: 

Dodano: 25.01.2015

Rodzaj: Artykuł

Czekoladowe napoje - zachwyć rodzinę i gości!
Zaprosiłaś gości na niedzielne popołudnie, lecz nie wiesz, co mogłabyś im zaproponować do picia zamiast tradycyjnych gorących napojów? Czekolada pitna to bardzo dobry pomysł na poczęstunek dla rodziny oraz gości. Może być podana jako napój i deser, a dawka słodyczy zawarta w małej filiżance zadowoli nawet największego łakomczucha! czytaj więcej ››

Używając tej strony zgadzasz się na wykorzystywanie plików Cookie.Dowiedz się więcej.

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Z dniem 25.05.2018 wprowadziliśmy też w życie rozporządzenia dotyczące ochrony danych osobowych. Więcej informacji w naszej Polityce Prywatności i Regulaminie.

Zamknij