Zakceptowany przez Artelis.pl

Opublikowano: 08.09.2011

Rodzaj: Artykuł

<a href="/artykuly/37934/Polskie-sery-zagrodowe">Polskie sery zagrodowe</a>
Ser to tylko sposób na przechowanie mleka. Ale jednocześnie jest bodaj najlepszym wskaźnikiem naszej kulinarnej kultury. Niesie ze sobą tradycję, wysublimowanie smaków, uważność na przyrodę. Ser to produkt chyba najsilniej związany z miejscem w którym powstaje. czytaj więcej >>
Zakceptowany przez Artelis.pl

Opublikowano: 20.09.2011

Rodzaj: Artykuł

<a href="/artykuly/38467/6th-International-PMI-Poland-Chapter-Congress">6th International PMI Poland Chapter Congress</a>
Już po raz szósty, PMI Poland Chapter zaprasza na kongres poświęcony zagadnieniom zarządzania projektami. Tegoroczne spotkanie 6th International PMI Poland Chapter Congress po raz pierwszy będzie trwało aż 5 dni. Sam kongres odbędzie się w dniach 4-5 października br., w Warszawie w Hotelu Marriott. W tych dniach światowej sławy eksperci i praktycy zarządzania projektami podzielą się z uczestnikami najnowszymi zagadnieniami i trendami na światowym poziomie. Na uczestników czekają również praktyczne warsztaty prowadzone przez międzynarodowych ekspertów. czytaj więcej >>
Zakceptowany przez Artelis.pl

Opublikowano: 26.09.2011

Rodzaj: Artykuł

<a href="/artykuly/38649/Jak-sprzedawac-ekologiczna-zywnosc-">Jak sprzedawać ekologiczną żywność ?</a>
Na całym świecie, a szczególnie w Unii Europejskiej,  konsumenci, skłaniają się do zakupu ekologicznej żywności i napojów. Są oni docelowym ogniwem w eko-rolniczym łańcuchu produkcji żywności. Rolnictwo ekologiczne przywiązuje wielką wagę do dostarczania produktów żywnościowych o wysokiej jakości, świeżych, bez konserwantów, barwników, polepszaczy smaku, czy pozostałości nawozów sztucznych, tak by spełnić oczekiwania konsumentów czytaj więcej >>
Zakceptowany przez Artelis.pl

Opublikowano: 06.10.2011

Rodzaj: Artykuł

<a href="/artykuly/39014/Wysmakowany-urok-piw-regionalnych-na-Natura-Food-2011">Wysmakowany urok piw regionalnych na Natura Food 2011</a>
Kto z nas pamięta urok małych browarów ?  W czasach kiedy złocisty napój nadal króluje w polskich domach i pubach, zmęczeni ekspansją światowych koncernów chętniej sięgamy po ich lokalne odmiany.  Rynek jest znacznie zdominowany przez piwa globalnych producentów, alternatywą dla nich są piwa oferowane przez browary regionalne, restauracyjne lub kontraktowe. Choć chcemy próbować nowych smaków, często mamy kłopot ze znalezieniem dobrze zaopatrzonego,  w tego typu produkty, miejsca. czytaj więcej >>



Używając tej strony zgadzasz się na wykorzystywanie plików Cookie.
Dowiedz się więcej.

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Z dniem 25.05.2018 wprowadziliśmy też w życie rozporządzenia dotyczące ochrony danych osobowych. Więcej informacji w naszej Polityce Prywatności i Regulaminie.

Zamknij